A media voz

A media voz

País:
Cuba, Espanya, França, Suïssa
/
Durada:
78
/
Idiomes:
VO en castellà
Disponible online:
Del 28/11 a les 20:00 fins al 29/11 a les 20:00
Sinopsi
A través de la correspondència audiovisual entre dues cineastes cubanes s'articula el diàleg d'aquesta història. Dues dones de més de 40 anys, afrontant els reptes de l'emigració, intenten reconstruir-se lluny de Cuba.

Heidi Hassan va emigrar recentment a Suïssa cansada d'apostar per una Revolució que va perdre el sentit. Però s’enyora de Cuba, i travessa una profunda crisi d'identitat. El rellotge biològic la posa en la decisió d'haver de triar entre la seva carrera i la maternitat. Estripada per aquests dos desitjos, decideix reprendre la comunicació amb la Patricia, la seva millor amiga i amb la qual per discrepàncies polítiques va perdre el contacte.

Patricia Pérez, cineasta cubana que va emigrar a Espanya fa quinze anys, rep una vídeo-carta de la Heidi en la qual li demana que reprenguin l'amistat i deixin de costat els vells desacords. Aquesta inesperada sol·licitud la desestabilitza perquè l'obliga a confrontar els que van ser els seus somnis amb la seva vida actual: sense fills, allunyada del món a Finisterre i desconnectada per complet de l’audiovisual.

Un diàleg -a mitja veu- que els permetrà reorientar les seves vides. Una pel·lícula íntima i reveladora sobre la feminitat en el segle XXI.

Direcció
Heidi Hassan, Patricia Pérez Fenández
Edició
Heidi Hassan, Patricia Pérez Fernández, Diana Toucedo
Documentació
Heidi Hassan, Patricia Pérez Fernández
Guió
Patricia Pérez Fernández, Diana Toucedo

Per votar has d'iniciar sessió